torstai 21. heinäkuuta 2016

HOLA! Espanjalainen kukkailoitteluHuomasin Tainan blogista, että taas saa osallistua kukkailoitteluun ja ajattelin osallistua tällä kertaa näin espanjalaisittain. Instan ja Snapchatin kautta seuraavat huomasitte ehkä, että vietimme viime päivät Barcelonassa Espanjan auringosta nauttien. Kyllä yksi matka vuosittain etelän aurinkoon pitäisi olla täällä pimesässä pohjolassa kansalaisoikeus varsinkin tällaisina kesinä, kun hellettä on näkynyt vain iltapäivälehtien otsikoissa. Niin paljon tuo auringonpaiste ja lämpö hellivät kehoa ja mieltä!


Nämä kukat löytyivät Montjuicin kukkulan ihanasta puistosta. Olen räpsinyt kuvat kännykkäkameralla, koska en kuljettanut järkkäriä mukanani. Barcelonahan on kuuluisa näppäristä taskuvarkaista, joten ajattelin minulla olevan vähän liikaa vahdittavaa, jos kaulassa roikkuu järkkärin lisäksi käsilaukku kukkaroineen. Lisäksi meidän pojat ovat kovin nopeita liikkeissään ja vaikka isoja ovatkin, haluan pitää heidät koko ajan näköetäisyydellä.


Taskuvarasvaarasta huolimatta koin Barcelonan lasten kanssa hyvin mukavaksi ja ihan turvalliseksi paikaksi. Kuljimme näppärästi metrolla paikasta toiseen ja vaikka olimme välillä liikkeellä lähellä puoltayötä, tuntui kaupunki ihan turvalliselta ja rauhalliselta. Nautimme kovasti Barcelonan tunnelmasta ja lämmöstä. Ehdimme koluta kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja nauttia ihanasta hiekkarannasta, jossa lapset innostuivat erityisesti isoista aalloista. Hiekka poltteli jalkojen alla ja aurinkovarjo ja kylmä juoma auttoivat viilentämään kuumaa tunnelmaa. Meidän nuoriso ihastui Espanjaan niin paljon, että uhkasivat muuttaa sinne. Äitinä tietenkin heti toppuuttelin, vaikka ihan turhaan, sillä olenhan itsekin elänyt maailmalla vuosikausia, eikä tainnut oma äitinikään silloin innoissaan minua matkaan päästää. Voi meitä äitejä! :)


Kirjoittelen myöhemmin vielä lisää Barcelonan kuulumisia. Nyt yritän kovasti orientoitua nauttimaan tästä harmaasta Suomen kesästä mustikoineen päivineen. Toisaalta tämähän on hyvä päivä maalaushommiin, joten ei muuta kuin hihat heilumaan!

Iloista päivää kukkien kera!

We enjoyed a short holiday in Barcelona and these pictures are from Montjuic where we found a lovely garden with lots of beautiful pathways and flowers. I will post more pictures of our trip later on.

Love, Kati


12 kommenttia

 1. Ihania kukkia ja Barcelona on niin ihana paikka, sieltä löytyy kaikille jotain ja mahtavat rannatkin. :) Kivoja maalaushetkiä Kati <3

  VastaaPoista
 2. Hello . Want to share your blog with the world? To find people who share the same passions as you? Come join us.
  Register the name of your blog URL, the country
  The activity is only friendly
  Imperative to follow our blog to validate your registration
  We hope that you will know our website from you friends.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Have a great day
  friendly
  Chris
  We follow your blog, please Follow our return
  All entries will receive a corresponding Awards has your blog

  VastaaPoista
 3. Oi Barcelona, se on kaunis kaupunki. Mitä ihmettä, päivän harmaudesta? Täällä pohjoisessa paistaa aurinko ja mittari näyttää +24 c. Mustikat poimin jo etelässä ennen tänne pohjoiseen maalle siirtymistä. Täällä odottivat hillat & mesimarjat.

  VastaaPoista
 4. Oh, kukkiipa kauniisti Barcelonassa. Upeita kukka kuvia!

  Puhelin on mukavan huoleton ja kevyt kamerana.
  Kuvaan nykyisin myös paljon puhelimella.

  Aurinkoisia mukavia päiviä Teille Barcelonaan!

  VastaaPoista
 5. Ihania kukkia ja kovasti odottelen Barcelonapostauksiasi enemmänkin - se on matkatoivelistallani ja heti, kun vain saan isännänkin siitä innostumaan, aion katsastaa sen, sillä en ole siellä käynyt. Vielä;)
  Ihania kesäpäiviä teille!

  VastaaPoista
 6. nuo ovat niin ihania kukkia. Turkissakin näimme noita samoja ja valtavina puina. Kaunista

  VastaaPoista
 7. Kukkarunsautta oikein putouksina!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että valkkasitte matkakohteeksenne lempparikaupunkini Barcelonan! MontJüic on ihana paikka -löysittekö myös rinteessä olevan kaktuspuiston? Se on valtava ja täynnä jättimäisiä kaktuksia...

  VastaaPoista
 9. Oi, mä rakastan turkoosia taivasta ja siihen piirtyviä kirkkaan värisiä kukkia <3

  VastaaPoista
 10. Ihanaa!<3<3<3 Barcelona on huippu ja näissä kukissa tulee ihana tuulahdus Välimerta mukana! Jään odottamaan sun Barcelona-postauksia. Mullakin on vielä Italia ihan kesken, kun on koko ajan jotain menossa...;D Kesä!<3

  VastaaPoista
 11. Oi oi Barcelona <3 En ole käynyt kuin syksyllä, mutta silloinkin oli ihanaa...

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall